Betsson lanserar nu sitt första sociala mobilspel, ett spel där deltagarna kan tävla mot varandra, klättra på ledartavlan och umgås i chatten.

Det nya spelet heter MyFootball Connect och har tagits fram i samarbete med spelutvecklaren OneUp Games, vars specialitet är just sociala spel.

I My Football Connect får deltagarna tävla mot varandra under live-fotbollsmatcher genom ett bingoliknande upplägg.

MyFootball Connect är spelet som avgörs utifrån livehändelser från just din utvalda Premier League-match,” skriver Betsson på sin sajt. ”Gör Walcott mål? Kommer Tiote att bli varnad eller får Stoke första inkastet? Nu är det upp till dig att se händelserna före din motståndare gör det om du vill nå toppen, och här är alla medel tillåtna! Använd power ups för att boosta ditt bräde eller weapons för att sänka din motståndare. Valet är ditt! Kom in i matchen och spela vinterns hetaste fotbollsspel på mobilen, MyFootball Connect. Tävla mot vänner, familj och rivaliserande supportrar i detta realtids-spel där din strategiska förmåga och fotbollskunskap sätts ordentligt på prov.”

För närvarande är det endast matcher från Premier League som ingår, men Betsson har lovat att fler av de stora fotbollsligorna ska inkluderas inom kort.

Appen finns tillgänglig för iPhone i Appstore och kommer snart även att lanseras för Android och på Facebook.

Gör ett besök hos Betsson för att få veta mer om hur du kan prova på detta banbrytande sociala spel!