Betsson Poker (Ongame) har nu resepaket att dela med sig av till Grand Series of Poker (GSOP) Live Marbella.

Varje resepaket är värt $3 000 styck och du kan skaffa dig ett helt gratis genom att ta dig vidare från någon av de dagliga gratisturneringarna. Totalt består kampanjen av fyra steg, där du antingen kan köpa in dig direkt eller vinna din plats från steget under.

  • Gratisturnering (spelas varje dag)
  • Step-1 kostar $11 för den som vill köpa in sig direkt (spelas varje dag)
  • Step-2 kostar $55 för den som vill köpa in sig direkt (spelas onsdagar och söndagar)
  • Step-3 kostar $300 för den som vill köpa in sig direkt (spelas den 3:e, 17:e och 31:a mars)

Det är i Step-3 som du kan vinna ett resepaket med följande innehåll:

  • Inköp till GSOP Live Marbella Main Event (värde $1 500)
  • Rum på hotell H10 Andalucia Plaza 16-21 april (värde $1 000)
  • $500 i rese- och fickpengar

Obs! Endast hos Betsson Poker Ongame

Betsson har två olika pokerrum och det är det pokerrummet som ingår i Ongames pokernätverk som delar ut resepaket till GSOP Live Marbella. Går du in i det andra pokerrummet (som är en del av Microgamings pokernätverk) kommer du alltså inte att hitta några satelliter till GSOP, däremot en massa andra fina erbjudanden och satelliter till andra storturneringar.  Klicka dig över till Betsson poker Ongame för din chans att vinna ett resepaket till Marbella.

Marbella

Marbella ligger i södra Spanien i området Costa del Sol och är sedan länge en populär destination för nordeuropeiska turister. Staden ligger vid Medelhavskusten, med bergsmassivet Sierra Blanca i bakgrunden.

Marbella lockar inte bara med soliga sandstränder utan är ett populärt resmål året runt tack vare vibrerande nattliv, stort utbud av restauranger, många konserter, idrottstävlingar, med mera. Hamnen är en viktig ankringsplats för lyxkryssare och yachter.

I april då GSOP Live går av stapeln kan man räkna med en dagstemperatur på cirka 20 grader C, perfekt för den som vill möta våren med andra ord.