Betsson Odds har Zlatan Ibrahimovic favorittippad som mottagare av Jerringpriset på Idrottsgalan i Globen den 14 januari 2013 och erbjuder i skrivande stund bara oddset 1.65 för den händelsen. Tror du däremot på att Anna-Carin Ahlvist kommer att få priset kan du satsa till oddset 40.00. Även Svenska handbollslandslaget (herr) ger bra betalt – där ligger oddset för att de skulle få Jerringpriset på 20.00.

Vem tilldelas Jerringpriset för 2012? Odds hos Betsson*
Zlatan Ibrahimovic1.65
Lisa Nordén2.30
Fredrik Lööf o Max Salminen5.75
Svenska Juniorkronorna ishockey6.00
Sara Algotsson Ostholt7.00
Andre Myhrer15.00
Svenska handbollslandslaget (herr)20.00
Anna-Carin Ahlqvist40.00

*Oddsen kan förändras fram till spelstopp. Kontrollera alltid aktuella odds hos Betsson innan du gör någon satsning.

Vem som får Jerringpriset avgörs inte av någon jury utan röstas fram av svenska folket, och priset brukar därför kallas för folkets pris. Skulle Zlatan Ibrahimovic få det blir det andra gången för honom.

”Zlatan Ibrahimovic är enligt många Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna och dagens starkast lysande stjärna inom svensk idrott,” säger Betssons Thomas Bertilsson. ”Han är ett proffs i absolut världsklass och har förmågan att lyfta sitt klubb- och landslag till oanade höjder, vilket såväl bragden i Berlin som invigningsmatchen mot England på Friends Arena är bevis på. Nyligen kom ytterligare ett bevis på hans storhet när språkrådet presenterade Zlatanera som ett av årets nya ord och som står för ”att klara något med kraft eller dominera”. Vi är övertygade om att Zlatan vinner årets Jerringpris och därmed får sin revansch på Lisa Nordén för bragdguldetförlusten tidigare i år.”

Lisa Nordén är enligt Betssons odds Zlatans främsta utmanare till Jerringpriset och har fått oddset 2.30. Förra året erhöll hon Svenska Dagbladets bragdguld.

Vem tror du kommer att vinna årets Jerringpris? Klicka dig vidare och gör din satsning hos Betsson.