Betsson Los Angeles kampanjAtt spela på odds för att få chansen att vinna en resa till Los Angeles med ett fullspäckat schema (Oscars-galan, NBA live, NHL live med mera) och ta del av oddsbonusar – hur låter det? Om det vattnas lite i munnen på dig, så läs vidare för att få alla detaljer.

Betsson har precis dragit igång en kampanj i vilken en resa för två till Los Angeles ligger i potten. Dessutom kan alla deltagare ta del av inte mindre än tre olika bonusar. I tillägg finns iPad Minis att vinna. Det du ska göra för att delta i kampanjen är helt enkelt att placera oddskuponger. Det är allt.

Det här ingår i drömresan till Los Angeles

Det är ett mycket imponerande resepaket Betsson har satt samman. Om du vinner drömresan kommer du att få ta del av följande:

  • Flyg tur och retur till Los Angeles
  • Fem hotellnätter på ett femstjärnigt hotell
  • VIP-biljetter till den officiella efterfesten på Oscars-galan
  • Biljetter (courtside!) till en match med Lakers
  • Biljetter till en match med Los Angeles Kings

Bonusar och utlottningar av iPad Minis

Förutom en drömresa som verkligen gör skäl för namnet kan du ta del av tre bonusar och gratisspel samt vinna en iPad Mini. Bonusarna aktiveras i takt med att du tjänar poäng i tävlingen (se nedan). Det finns tre bonusnivåer, nämligen:
Nivå 1: Riskfritt spel till ett värde av 100 kr (samla 20 poäng)
Nivå 2: Gratisspel till ett värde av 200 kr (samla 50 poäng)
Nivå 3: Bonus på 500 kr (samla 200 poäng)

För att ha chansen att vinna en iPad Mini ska du först och främst nå nivå 1. Sedan är det bara att hålla tummarna. Betsson lottar ut en iPad Mini varje vecka mellan fredag 7 november och torsdag 18 december.

Så här gör du för att delta i tävlingen

Första steget är att anmäla dig med den e-post du har registrerad hos Betsson. Därefter ska du spela på odds. Du får en (1) poäng för varje 10 euro som du satsar på odds. Om dina kuponger inkluderar oddsval från NHL eller NBA får du dock dubbla poäng. Att euro är valutan i kampanjen har ingen betydelse för dig som spelar i svenska kronor. Omräkningen sker automatiskt.

Varje intjänad poäng motsvarar en lott till dragningen av resan till Los Angeles och självklart finns inga begränsningar för hur många lotter du kan samla på dig. Dragningen sker den 17 december.