Betsson ny sportbokBetsson sjösätter nu i veckan (vecka 50) en ny sportbok. Man har samma leverantör som tidigare så det är inte så att spelutbudet är annorlunda jämfört med tidigare, men i princip allt med själva gränssnittet mot oss spelare är nytt. Här nedan ska vi kika på några av huvudpunkterna.

Ny design

Först och främst ska vi nämna att designen är ny. Grundfärgerna är fortfarande orange och vitt, men det har hänt mycket i övrigt. Oddslobbyn är numera mer luftig och designen känns klart modern. Det kommer garanterat vara många spelare som tycker att den är lite väl modern, men över tid kommer de flesta nog att föredra den nya designen. En klar fördel är att det är lättare att hitta rätt bland kategorierna av spel. Med stora länkar längst upp för varje match är det lättare att hitta det odds man vill spela på.

Mer statistik

I den nya sportboken finns betydligt mer statistik än tidigare. Det är faktiskt som natt och dag om vi jämför den nya sajten med den gamla. Statistiken är numera också betydligt mer lättillgänglig. De nya statistikfunktionerna finner du genom att klicka på den ”grafsymbol” du ser invid varje match. Här får du fram data om form, inbördes möten, position samt tabell. Du kan givetvis sortera resultat på hemma och borta (om tillgängligt för den valda sporten).

Bättre sök och personlig oddslobby

Sökfunktionen i Betssons gamla oddslobby lämnade en del övrigt att önska. Den har Betsson nu skruvat på och sökresultaten blir definitivt mer relevanta nu. Tyvärr visas dock inte förslag medan man skriver. Betsson har aviserat att klienten kommer att förbättras successivt månaderna som kommer och just ”realtidssök” är något vi tycker borde läggas till.

Funktionen ”personlig oddslobby” är en bra nyhet. Genom den kan man lägga till 20 ligor/serier/turneringar/tävlingar för enkel åtkomst. I stället för att klicka febrilt mellan sporter och evenemang varje gång man vill placera ett spel räcker det med ett klick för att komma till en sammanställning av aktuella odds för de marknader man främst är intresserad av.