Betsson Poker erbjuder pokerspel för riktiga pengar direkt i mobilen så du kan alltid koppla av med en stunds poker vart du än råkar befinna dig – på tåget, på fiket eller på lunchrasten på jobbet.

Du har väl inte missat att Betsson Poker erbjudet poker direkt i mobilen även för dig som inte har någon avancerad iPhone eller liknande? Betsson erbjuder pokerspel i nätverket Ongame via WAP/GPRS. Några få exempel på de många olika mobiltelefoner som kan användas är Motorola E1000, Samsung D600, Siemens CX65 och Sony Ericsson C702.

Välj mellan limit, pot limit och no limit och spela mot precis samma spelare som om du skulle logga in till Betsson Poker Ongame via din dator. Du använder samma inloggningsuppgifter som till ditt vanliga konto hos Betsson Poker.

När du loggar in kommer du till lobbyn där du kan se information om tillgängliga bord, bland annat nivå, genomsnittlig pottstorlek, antal spelare vid varje bord och maximalt antal spelare.

Det går att spela både för låtsaspengar och för riktiga pengar, och det går till och med att spela offline mot någon av de nio datormotståndarna.

Hur gör jag?

För att ladda ned mobilpokerklienten till din telefon, gå till Betsson Poker och följ instruktionerna. Du behöver bara ange ditt telefonnummer så får du ett SMS med en länk att klicka på.

Mobilpokerklienten använder sig av cirka 350 – 900 Kb per timme. Kontrollera alltid de aktuella avgifterna för GPRS hos din mobiloperatör.