champions-league

 

Det är fotbollsfeber på Betsson, en vecka fullspäckad av högklassig fotboll avslutas till helgen med ligaspel samt FA-cupens kvartsfinaler. Som vanligt hittar du marknadens bästa odds och urval av spel på Betsson. Med grymma erbjudanden och kampanjer så kan du bli den lyckliga vinnaren denna spännande sportvecka!

Riskfritt spel på kvällens matcher

Champions League ikväll, onsdag och det är några tunga möten vi bjuds på med bland annat våran superstjärna Zlatan Ibrahimovic i spel. Nu kan du som spelare få ett riskfritt spel på matcherna ikväll, du får alltså pengarna tillbaka oavsett spelets utgång! Det enda du behöver göra är att sätta ett spel för 200 kronor någon gång innan matcherna startar för att belönas med ett riskfritt spel för samma belopp.

Se Champions League finalen på plats

Inte nog med det riskfria spelet, samtidigt som du utnyttjar detta spel så är du också med i en utlottning av exklusiva biljetter till den stora finalen i maj på San Siro, Milano. Vinn ett VIP-paket för två personer, inklusive flygbiljetter, hotell och matchbiljetter. Hela fem vinnare ska utses, så se till att ta vara på chansen att se denna storslagna sporthändelse på plats!

Ta del av din insättningsbonus

Du har väl inte missat att du som ny spelare hos Betsson belönas med en insättningsbonus på hela 100% upp till 1000 kronor. Ta del av marknadens bästa odds, dubbla din insättning och få ett gratisspel värt 100 kronor! Besök Betsson nu för att ta del av allt detta och mycket mer, det finns inga gränser för hur mycket du kan vinna!

 

Ta del av ditt riskfria spel och var med i tävlingen här