pizzaVisste du om att Betsson har en butik på Götgatan i Stockholm och att man kan besöka den för att få titta på fotboll och trakteras med öl och pizza?

”Bara att kika förbi hos oss på Götgatan 37 i Stockholm så ser vi till att boka in dig och kompisgänget för en helkväll i idrottens tecken.Varmt välkommen,” skriver Betsson i sin blogg.

Betsson-butiken är en mysig spelbutik där man kan se på sport, få experttips och umgås med likasinnade. Här finns åtta stycken storbildskärmar som visar sportkanaler, och en inbjudande loungeavdelning med soffor och bord. I Betssonbutiken kan man även roa sig med bland annat flipperspel, TV-spel och fussball.

Om du och ditt sällskap bokar Betssonbutiken i förväg håller den öppet enbart för er, och ni bjuds på dryck och tilltugg. Det krävs att ni är minst sju deltagare, och att ni lägger alla eventuella spel under kvällen hos Betsson.

Ni väljer själva vilken eller vilka matcher som ska ses under kvällen och vilka spel som ska stå i fokus, och Betsson kan även hjälpa till med olika kringaktiviteter – kanske är ni sugna på att utmana varandra i en pokerturnering?

Götgatan 37 ligger i centrala Stockholm. Närmsta tunnelbanestation är Medborgarplatsen, eller Slussens utgång mot Götgatan.

För mer information om vad Betssonbutiken har att erbjuda och hur det går till att abbonera den, gör ett besök hos Betsson och klicka dig vidare till bloggen.