Betsson Bingo gör sig redo att tända fjärde ljuset i adventsljusstaken och firar sista helgen innan dopparedan med massor av fina erbjudanden för sina spelare. Behöver du stressa av en stund mitt i julstöket eller bara njuta av en stunds lugn och ro framför datorn med en skinksmörgås och lite glögg? I så fall rekommenderar vi ett besök hos Betsson Bingo nu i helgen.

Lördag

På lördag blir det Saturday Night Fever med chans till dubbla chattvinster ända fram till klockan 22:00. Ge dig in i bingochatten så har du chans att vinna fina priser i tävlingarna.

Dessutom är det Happy Hour klockan 17:00-18:00 vilket innebär att du får 30 kronor i extra bonus för varje rad du vinner.

Vill du spela bingo helt gratis? Hos Betsson Bingo får du göra detta två gånger under lördagen, en gång klockan 18:00 och en gång klockan 22:00. Varje gång ligger det 450 kronor i vinstpotten och du kan hämta en gratisbricka till varje spelomgång.

Söndag

Söndagen är en bonussöndag hos Betsson Bingo vilket innebär tredubbla chattvinster på quiz och chattspel ända fram till klockan 21:00 CET.

Precis som under lördagen är det Happy Hour klockan 17:00-18:00 och chattvärden ger dig 30 kronor i extra bonus för varje rad du vinner. Det blir även gratisbingo klockan 18:00 och 22:00 med 450 kronor i prispotten för varje omgång. Glöm inte att hämta dina bingobrickor – du får en gratis bricka till varje omgång!

Saknar du konto hos Betsson Bingo?

Som ny medlem får du 100% bonus på din första insättning upp till 300 kronor. Bonuspengarna blir tillgängliga på ditt spelkonto så snart du omsatta din första insättning en gång. Om du till exempel sätter in 200 kronor får du alltså 200 kronor i bonus så snart du har köpt bingobrickor för 200 kronor.

Klicka dig vidare till Betsson Bingo för att få veta mer och dra nytta av helgens alla fina bingoerbjudanden!