Betsson kommer inom kort att ansluta sig till Microgaming Poker Network (MPN).

Betsson har varit en del av pokernätverket Entraction/IGT sedan mars 2010, men detta nätverk håller på att läggas ned och en flytt är därför nödvändig.

”MPN är ett av världens mest väletablerade pokernätverk online och vi är förstås mycket glada över att ansluta oss till MPN,” säger Betsson Groups produktchef Henrick Andersson. ”Hos Betsson.com strävar vi efter att skapa den bästa spelupplevelsen för våra spelare och vi är säkra på att vi kommer att kunna erbjuda en exceptionell upplevelse till alla våra pokerspelare genom att lägga till MPN.”

Betsson är långt i från de enda som valt att gå över till MPN, utan andra stora aktörer som 24h Poker, BetVictor, iGame Malta Ltd och Paf har också flyttat till Microgamings pokernätverk. Det ryktas dessutom om att ännu fler pokerrum befinner sig i förhandlingar och kommer att lämna Entraction/IGT för Microgaming inom kort. Vi kan alltså räkna med en rejäl ökning av trafiken i ett redan väletablerat pokernätverk.

”Vi är förtjusta över att Betsson.com ansluter sig till Microgaming Poker Network,” säger Lydia Melton, Microgamings chef för nätverksspel. ”MPN har genomgått en transformation i år och vi är mycket glada över att våra ansträngningar har resulterat i ett samarbete med så stora operatörer.”

Betsson.com blir ett av de första pokerrum som inför MPN:s nya lobby, en lobby som Betsson, och flera andra stora pokerrum, har varit med att utforma ihop med Microgaming.

Få bonus pengar+ 1 biljett till $500 Free Roller + 2 biljetter till VIP Weekly Qualifier

Nyfiken på vad Betsson Poker har att erbjuda? Alla nya medlemmar får ett fullmatat välkomstpaket som kan innehålla både bonuspengar och turneringsbiljetter beroende på vilket av Betssons pokerum du spelar i. Om du vill prova det nya Microgaming rummet så får du 200% upp till €1000.  Om du istället väljer att registrera dig i Betssons Ongame rum får du:

  • Din första insättning matchas till 100% upp till $2 000
  • När du har gjort din första insättning och tjänat din första spelarpoäng (inom en månad) får du dessutom en biljett till en turnering med $500 i prispotten. Turneringen är endast öppen för nya medlemmar hos Betsson Poker.
  • Din första insättning ger dig även två biljetter till VIP Weekly Qualifier, en turnering där prispotten innehåller 10 biljetter till turneringen VIP Weekly.