NHL logotypeFriskt vågat, hälften vunnet! Det tycks i vart fall ha varit sant för den Svenske Betsafespelaren som nyligen vann 970 000 kronor när han spelade på NHL hockey. Spelaren satsade nämligen hela 40 000 kronor på en fyrling med oddset 24 gånger pengarna och vann 970 000.

Den vinnande fyrlingen har inte publicerats men den sista matchen i fyrlingen var Chicago Blackhawks mot Florida Panthers. En match som slutade 6 – 2.

Vinnaren är en man i 40-årsåldern med ett intresse för hockey och betting. När Betsafe ringde upp vinnaren och frågade hur det kändes att vinna 970,000 kr på en enda fyrling hade han följande att säga:

Det var helt sjukt. Sista matchen Chicago Blackhawks mot Florida Panthers följde jag live, dom vann visserligen med 6-2 men det kan ju ändra sig så otroligt fort i hockey, så jag var sjukt nervös innan slutsignalen gick. Men det är ju det som är hela tjusningen med betting.

Mannen har inga speciella planer för vinsten men säger:

Det är ju inte långt till julafton så det blir något extra till min två barn och så får jag väl unna mig något själv också.

Med 970 000 extra att spendera bör han kunna ge sina två barn mycket fina julklappar och fortfarande ha mycket pengar över till en present till sig själv och andra köp. Vi kan bara gratulera det lycklige vinnaren.

1000 Kronor till nya spelare

Har du inget konto hos Betsafe odds? Om inte så får du just nu 100% i välkomstbonus på insättningar upp till 1000 kronor när du registrerar dig och sätter in pengar på ditt konto. Klicka dig över till Betsafe odds nu och kanske blir det dig vi skriver om här nästa gång.