Betsafe lanserade i våras sin mobila plattform för sportvadslagning och nu tar de den till nästa nivå genom att börja sända sportevenemang direkt till din mobil i realtid. Du kan alltså följa matcherna direkt i din telefon medan de spelas, oavsett var du befinner dig.

”Att kunna erbjuda våra kunder att se livesport i mobilen samtidigt som de spelar är något vi velat erbjuda under en lång tid. Att det nu är verklighet och att vi är en av de första på marknaden är väldigt kul och förhoppningsvis också uppskattat av våra kunder”, säger Thomas Bertilsson, PR-manager på Betsafe.

Allt fler spelare har fått upp ögonen för hur praktiskt det är att spela i mobiltelefonen, särskilt om man vill ägna sig åt livebetting, det vill säga spela på matcher och andra händelser medan de pågår. Hos Betsafe spelar det ingen roll om du har en iPhone eller Androidtelefon – den mobila plattformen fungerar oavsett och du behöver inte längre befinna dig vid datorn för att kunna satsa pengar eller vid teven för att kunna se på sport.

Har du inget konto hos Betsafe? Skaffa ett och gör en insättning så får du 100% välkomstbonus upp till 1 000 kronor.