Betsafe har inlett ett samarbete med den svenske MMA-fightern Reza ”Mad Dog” Madadi, som därmed blir stallkamrat med bland annat wakeboardaren Caroline Djupsjö, skateboardåkaren Axel Welton och parkouraren Marcus Gustafsson.

MMA står för Mixed Martial Arts och är en kampsportsform som är på stark uppsegling både i Sverige och internationellt, och passar mycket bra in i Betsafes tradition av att sponsra nya sporter på frammarsch.

”Med Reza i vårt team kommer vi tillsammans kunna öka både kännedomen och det generella intresset för MMA, inte minst som en sport för betting,” säger Thomas Bertilsson, som är PR-ansvarig hos Betsafe.

Betsafe samarbetar redan med MMA-experten och fighterlegenden Omar Bouiche vars analyser och förutsägelser för matcherna på de stora galorna runtom i världen går att läsa på Betsafes sajt.

Nästa stora gala på svensk mark kommer att äga rum i april, och Reza Madadi ligger just nu i hårdträning inför matchen mot Michael Johnson. Självklart är han mycket nöjd med att bli en del av Betsafes samling framgångsrika atleter.

”För mig är det här ett stort steg i min karriär, både PR-mässigt och ekonomiskt. Det känns mycket roligt och som ett erkännande att få uppbackning av ett så stort multinationellt företag som Betsafe”, säger Madadi.

Betafe planerar nu flera aktiviteter ihop med Madadi i samband med galan i april.

”Reza är en riktig kämpe som genom sin fightingstil vunnit många anhängare och beundrare. Han visar alltid stort hjärta och har samtidigt fötterna på jorden,” avslutar Thomas Bertilsson.

Intresserad av att betta på MMA? Hos Betsafe erbjuds just nu odds för en lång rad olika UFC-evenemang. Klicka dig vidare för att ta en titt.