Betsafe Man CityI dagarna blev det klart att spelbolaget Betsafe har skrivit ett samarbetsavtal med den engelska storklubben Manchester City. Det är verkligen inget dussinavtal Betsafe har landat. Det är nämligen så att spelbolaget numera är ”officiell bettingpartner” till Manchester City i alla huvudsakliga marknader i Europa. Både Storbritannien, Skandinavien och delar av Västeuropa räknas till huvudmarknader.

Mer exklusivt från Etihad

Om du har spelat på Betsafe ett tag känner du kanske till att Betsafe under cirka ett år har bjudit med spelare till Etihad i Manchester för VIP-träffar med extra allt i anslutning till matcher i Premier League och Champions League. Det kommer man ha ännu större möjligheter att göra med det nya avtalet. Till exempel kommer Betsafe att sätta upp en permanent representation i Manchester. Det finns emellertid mycket mer att hämta genom samarbetet och det är väl bara fantasin hos kampanjmakarna hos Betsafe som sätter stopp för vad avtalet kan innebära för oss spelare.

Riskfria spel på Manchester City

För att fira att avtalet är i hamn har Betsafe sparkat igång en löpande kampanj med riskfria spel på 100 kr på alla Manchester Citys matcher i Premier League. För att hämta ett riskfritt spel på Man City gör du så här:
1. Anmäl dig
2. Placera ett bet på 250 kr pre-match (valfri match från Premier League) till ett odds på 1.50 eller högre
3. Vänta till nästa gång Manchester City spelar
4. Placera ditt riskfria spel.

Förlorade insatser betalas tillbaka utan omsättningskrav. Nettovinst på vinnande spel ska omsättas en gång (1x).