Betsafe by nightBetsafe har en förkärlek för amerikanska sporter och då och då under året tar man fram kampanjer för NHL, NFL, NBA, med mera, under paraplyet ”Betsafe By Night”. Nu har man sparkat igång en ny kampanj på temat amerikansk sport och den här gången är det världens bästa hockey från NHL som är i fokus.

150 kr riskfritt varje helg

Erbjudandet som nu ligger uppe handlar om att du kan säkra riskfria spel till ett värde av 150 kr på NHL varje helg. Låter det intressant? Nedan får du alla detaljer.

100 kr riskfritt
För att få det första (av två) riskfria spel ska du börja med att anmäla dig och sedan satsa minst 250 kr valfri marknad pre-match på NHL. Spelet ska placeras mellan kl. 00:01 på torsdagen och kl. 00:30 på söndagen och minsta odds är 1.50.

När du har placerat det första spelet har du ett riskfritt spel på 100 kr att utnyttja. Detta kan du spela på valfri marknad, men det finns ett krav på att det ska vara ett livespel. Vinner du ska du omsätta nettovinsten en gång för att frigöra pengarna. Förlorar du spelet får du pengarna tillbaka utan spelkrav.

50 kr riskfritt
Om du är aktiv med ditt spelande på helgens NHL-matcher kan du i tillägg ta del av ytterligare ett riskfritt spel. För att kvalificera för att få detta ska du placera tre livebets à 50 kr styck på NHL-matcher. Ditt fjärde spel under helgen blir sedan riskfritt upp till 50 kr.