Betsafe erbjuder odds för helgens stora kampsportsevenemang på Berns salonger i Stockholm, där tävlande från åtta olika länder ska mötas för att mäta sina krafter i den internationella K1-galan Supremacy League.

Detta blir första gången någonsin som titelmatcher i professionell K1 äger rum i Sverige, och hos Betsafe kan du satsa pengar på hur du tror att matcherna kommer att gå.

Bland de tävlande hittar vi bland annat svenske Tofan Pirani som kommer att slåss om världsmästarbältet från World Kickboxing Network (WKN). Motståndaren är Serbiens Milan Dasic.

För att hitta mer information om matcher och odds, klicka dig vidare till Betsafe.

Vad är K1?

K1 är en tävlingsform som samlar deltagare från flera olika kampsportsdiscipliner. Namnet K1 kommer från stilarna Kung Fu, Karate och Kickboxning. Matcherna består av 3 minuter långa ronder och är över efter tre ronder, såvida inte domarna anser att det krävs fler ronder för att avgöra matchen. Detta ger mycket intensiva kamper. K1 är mycket populärt i Japan, Korea och Brasilien, och intresset för matcherna har börjat bli riktigt stort även i Europa.