Betsafe statistik VMOm du vill lyckas med dina oddsspel på fotbolls-VM i Brasilien behöver du analysera statistik på både bredden och ledden. Visst, statistiken är kanske inte lika viktig för en match i VM jämfört med en match i någon av de större fotbollsligorna, men statistiken måste alltid utgöar en central del i den sammanlagda analysen.

Att ta del av VM-statistik på nätet är ingen svår konst. Statistiken finns nämligen i överflöd. Häri ligger också ett litet problem. Statistikuppgifterna är spridda över mängder av kanaler och det är svårt att få en överblick. Detta lilla problem har Betsafe löst med en riktigt läcker applikation på sin webbplats. Om du går till Betsafe och klickar på den nya knappen ”VM-Stats” uppe i menyn kommer du till en konsol där du hittar all tänkbar statistik om både nationerna i sig och matcherna i turneringen. Du kan med fördel lägga ett bokmärke på den sidan för snabb åtkomst.

Flera tusen odds på fotbolls-VM

Betsafe erbjuder i dagsläget, cirka två veckor innan avspark mellan Brasilien och Kroatien i öppningsmatchen, en bra bit över 1500 odds på turneringen. Eftersom oddsen bara är klara till och med gruppspelet och eftersom utbudet av odds för den andra respektive tredje omgången av naturliga skäl är skralt kan du räkna med att det tillkommer åtminstone lika många ytterligare odds under turneringen.