betsafegumballBetsafes 7-årsjubileum pågår för fullt och nu i helgen ordnar man en turnering med €7 777 i prispotten. Turneringen sträcker sig över både lördag och söndag. Gör ett besök hos Betsafe Casino för att få veta mer.

Vi kan också redan nu tipsa om en del saker som kommer att ske i början av nästa vecka. På måndag kommer det att gå att få bonuskort när man spelar vid Betsafe Blackjack-bordet i Monte Carlo mellan klockan 22:00 och 02:00. På tisdag ger Betsafe 7% Cashback på Bier Haus, och på onsdag får du 100% bonus på en insättning upp till 1 170 kronor när du fyller på ditt spelkonto.

The Seven Deadly Sins

Betsafe har varit igång i sju fartfylla år och firar sitt 7-årsjubileum med en kampanj som inspirerats av olika dödssynder. Firandet kommer att pågå till den 26 december 2013 och totalt kommer priser värda över 2,5 mijoner kronor att delas ut till spelarna. Det kommer dessutom att gå att vinna en Gumball Rally-bil!

Varje ny period är det en ny dödssynd som står i fokus och vars tema påverkar de dagliga erbjudandena. Först ut var dödssynden vällust, och just nu befinner vi oss i den del av kampanjen som fokuserar på frosseri. Sedan kommer lättja, girighet, vrede och högmod att följa i tur och ordning.

Mer information – inklusive information om hur du kan vinna en Gumball-bil – hittar du hos Betsafe.