Betsafe firar att det är dags för Super Bowl XLVII nu på söndag och lanserar ett återbetalningserbjudande som kan ge dig upp till 2 500 kronor om du förlorar din satsning.

Såhär fungerar det:

  • Satsa pengar på matchvinnare eller på handikappspel på Super Bowl XLVII. Både pre match och mobilbetting omfattas av erbjudandet.
  • Om ditt lag förlorar med mer än 18 poäng betalar Betsafe tillbaka din insats, upp till maximalt 2 500 kronor.

För att kunna ta del av erbjudandet måste du satsa minst 50 kronor (alternativt €5 om du spelar i euro). Det är enbart din första satsning på Super Bowl under perioden 1-3 februari som omfattas av återbetalningsgarantin.

Om du har satsat pengar på Super Bowl XLVII innan den 1 februari omfattas inte den satsningen av erbjudandet, men den första satsning du gör under perioden 1-3 februari kommer att omfattas.

Du behöver inte anmäla dig för att dra nytta av det här erbjudandet. Erbjudandet gäller alla Betsafes svenska medlemmar, oavsett om du har varit medlem i flera år eller precis öppnat ett konto.

Återbetalningar sker den 4 februari 2013. Du får inte kontanter utan en bonus som har ett omsättningskrav på 3x (lägsta tillåtna odds 1.50).

Super Bowl

Super Bowl är den stora finalen på National Football League (NFL), den högsta nivån för professionell amerikansk fotboll i USA.

Söndagen då Super Bowl spelas är inte någon officiell helgdag i USA, men i praktiken högtidlighålls och firas den som en sådan. Det är till exempel den näst största ätardagen i USA, bara på Thanksgiving Day konsumeras mer mat.

År 2011 följde 111 miljoner människor sändningarna av Super Bowl på TV i USA, vilket gjorde det till det mest sedda programmet någonsin i USA:s historia.