Betfairs Cash Out-funktion blev en stor succé när den introducerades och nu har Betfair sett till att den går att använda även för den som ägnar sig åt sportvadslagning i mobiltelefonen.

Funktionen Cash Out innebär att du kan avsluta ett vad i förtid, till exempel för att säkra en vinst när det verkar gå bra eller minska en förlust när det verkar gå illa med ditt vad. Du kan hitta mer information om funktionen här.

När funktionen Cash Out lanserades på Betfairs sajt blev den omedelbart en massiv succé och när spelarna hade använt sig av möjligheten för över en miljon vad såg Betfair till att ordna så att funktionen även tillgängliggjordes för mobilspelarna.

Cash Out är en slags genväg som gör att man slipper ägna sig åt så kallad trading, det vill säga att satsa mot sin ursprungliga satsning. Cash Out gör processen snabbare vilket gör att funktionen passar perfekt för spelare som sysslar med annat samtidigt och vill kunna sköta sina vad så snabbt och enkelt som möjligt. Cash Out ser till att alla möjligheter täcks direkt, något som kan vara svårt att åstadkomma på egen hand på den svajiga spelmarknaden.

Att Cash Out nu finns tillgänglig både på sajten och på den mobila plattformen är en stor fördel för Betfairs spelare. Cash Out gör att man inte behöver vara spelproffs på heltid för att dra nytta av de fördelar som trading kan ge.

”Cash Out är definitivt en central funktion för våra planer för mobilbetting och ytterligare en anledning till varför Betfair är ett måste för personer med smartphones,” säger Betfairs marknadschef Ben Carter. ”Betfair utsågs dessutom nyligen till ‘Bästa Mobila Operatör’ på EGR Awards.