arsenal_200x200Premier League är världens mest penningstarka fotbollsliga och även den som tilldrar sig mest intresse bland fotbollsälskare världen över. En del av dem som älskar Premier League är självklart även intresserade av att sätta en slant på matcherna då och då, och detta faktum gör Premier League högintressant för sponsring från spelbolag.

Alla klubbar i Premier League har vad som kallas en ”officiell bettingpartner” och de största klubbarna har flera stycken för olika marknader (till exempel en för Europa och en för Asien). Arsenal FC, som ju är en jätteklubb, har numera tre. Det är nämligen så att spelbolaget Betfair precis har tecknat ett sponsoravtal med Arsenal. Vi är inte helt säkra på om Betfair ska anses vara en global bettingpartner eller om det finns några regionala begränsningar. Sedan tidigare har Arsenal sponsoravtal med Bodog när det gäller den asiatiska marknaden och Paddy Power när det gäller Italien, Storbritannien och Irland.

Betfair är inga duvungar när det gäller sponsring. Sedan tidigare är Betfair officiell partner till både Leicester City och Sunderland.

Just nu: gratisspel på 350 kr

Just nu kan du som ny spelare på Betfair få ett gratisspel på 350 kr när du börjar spela för riktiga pengar. Erbjudandet fungerar så här:
1. Registrera ett konto
2. Gör en insättning och spela för minst 350 kr på oddsval i avdelningen Exchange
3. Vinner du får du behålla alla pengar
4. Förlorar du återbetalas 350 kr.