Betfair Poker kör nu tävlingen Area 51 där de kommer att dela ut hela 51 stycken iPhone 5 bland deltagarna.

Kvalificeringsperioden satte igång redan den 21 januari, men du har ända fram till den 17 mars på dig att kvala in till turneringen Area 51 där de 51 översta spelarna kommer att belönas med varsin iPhone 5. Än finns det alltså gott om tid att samla ihop de VIP Poker Points som krävs för att bli inbjuden till turneringen.

Såhär fungerar det

Som du säkert vet har Betfair lanserat en ny version av sitt pokerrum, och får att kunna vinna en iPhone 5 gäller det att spela i denna nya version.

Gå med i Nya Betfair Poker, skapa ett alias och spela poker för riktiga pengar, så kommer du att samla på dig VIP Poker Points (VPP:s). När du har fått ihop 300 VPP:s under kvalificeringsperioden blir du inbjuden till Area 51-turneringen.

Area 51-turneringen spelas den 26 mars 2013 och i prispotten ligger 51 stycken iPhone 5. Turneringen startar klockan 21:00 CET. Du hittar den genom att gå till Alla >>> Freerolls i turneringslobbyn hos Nya Betfair Poker.

Du behöver inte anmäla dig till den här kampanjen för att delta, utan allt som krävs är att du samlar ihop 300 VPP:s hos Nya Betafir Poker. Både inköp till turneringar och spel vid kontantbord ger poäng.

Vill du se hur många poäng du hunnit samla ihop hittills? Logga in till Nya Betfair Poker, gå till avdelningen Mitt konto och välj Poäng/gratisinköp för att se dina VPP:s.

Jag vill inte ha en iPhone 5!

Om du vinner en iPhone 5 som du inte vill ha kan du välja att få $500 i kontanter istället.