betfair5Betfair Poker har gjort några förändringar i det välkomstpaket du får som ny spelare på sajten. Du kan läsa om hela välkomstpaketet här som bland annat ger dig en kontantbonus på upp till $2000.

Bonuspaketet som tillfaller nya spelare på Betfair Poker består av 5 delar:

1. $2000 i kontantbonus

Du kan spela in upp till $2000 i kontanter. Detta gör du genom att samla Statuspoäng och för varje 1000 inspelade poäng hamnar $10 på ditt konto. För att aktivera denna bonus måste du göra en insättning.

2. 5 st gratis inköp i Sit & gos

I paketet ingår även 5 st inköp i sit & gos där varje inköp är värt €1. Dessa får du automatiskt när du registrerar dig och de är giltiga i 7 dagar.

3. $1000 freeroll värde

Som ny spelare får du chansen att spela 4 exklusiva freerolls med €250 i potten per tillfälle. Detta kostar dig ingenting och turneringarna i fråga spelas flera gånger varje vecka.

4. 50 kr gratis till sidospel

Nästa förmån som bjuds är 50 kr som du får efter du omsatt 50 kr. Dessa 50 kr är sedan avsatta för att användas till så kallade sidospel, vilket utgörs av de casinospel du kan hitta i pokerklienten.

5. Betfair Bonanza

Sista delen i välkomstpaketet är en gratisbiljett till en Betfair Bonanza-turnering som egentligen är öppen endast för VIP-spelare. Denna spelas den sista söndagen varje månad.