Betfair Poker meddelade i måndags att deras pokerrum kommer att flytta från Ongame Network till Playtechs iPoker Network.

Betfair Poker har varit en del av Ongame Network i två år, och flytten kommer inte att ske abrupt. Redan senare denna månad kommer New Betfair Poker att lanseras som en del av iPoker Network, men Classic Betfair Poker kommer att finnas kvar som en del av Ongame Network. Inte förrän i juli 2013 kommer alla pokerspelare hos Betfair att flyttas till iPoker.

”Vårt syfte har alltid varit att erbjuda våra kunder en givande och omväxlande pokerupplevelse,” säger Betfairs spellanseringschef Sam Hobcraft. ”New Betfair Poker på Playtechs plattform kommer att hjälpa oss att även fortsättningsvis nå upp till detta mål. Det är en förstklassig produkt som erbjuder unika och innovativa funktioner.”

Exempel på pokerrum som ingår iPoker Network är Titan Poker, Bet365, Everest Poker, William Hill Poker, Winner Poker och Poker770. I september i år delades iPoker Network upp i två delar, en del för stora pokerrum med hög trafik och en del för de mindre aktörerna. Alla pokerrum som nämnts här ovanför ingår i iPokers avdelning för högtrafik och det är denna avdelning som Betfair Poker förväntas ansluta sig till.

”Vi är mycket glada över att offentliggöra Betfairs flytt till iPoker,” säger Roei Gavish, som är chef för Playtechs iPoker Network, i ett pressemeddelande. ”Vårt nätverk fortsätter att ha en positiv utveckling både vad gäller likviditet och teknik.”

Nyfiken på vad som händer hos Betfair Poker? Klicka dig vidare direkt för att få veta mer om vad som är på gång.