Betfair Poker lanserar Push’em Poker, en ny variant av Texas Hold’em som endast kan spelas hos Betfair.

Betfairs nya Push’em Poker spelas exakt som vanlig No Limit Texas Hold’em med en viktig skillnad – i varje hand måste du välja mellan att gå all-in eller kasta dina kort. Det är som att ständigt vara den minsta stacken i en pokerturnering.

Push’em Poker påminner mer om videopoker än om vanlig Texas Hold’em poker eftersom starthandens kvalité får så enorm betydelse och det inte sker några fler satsningsrundor än den initiala. Det här är ett spel för dig som gillar när det går snabbt och som gärna lämnar mycket upp till turen.

Alla spelare vid Push’em Poker-bordet startar med en stack bestående av bara fem stora mörkar. Att man inte kan göra mindre satsningar utan måste gå all-in direkt om man vill vara med i handen skapar en unik dynamik så din vanliga Texas Hold’em-strategi kommer högst troligen att behöva en hel del ändringar för att fungera bra ihop med Push’em Poker.

Alla Push’em Poker-bord hos Betfair har sex stolar. Billigaste bordet är $0,05/$0,10 medan det dyraste ligger på nivån $1/$2. Eftersom startstacken alltid är fem stora mörkar köper alla spelare vid ett visst bord in sig för exakt samma belopp.

Lär dig hur du spelar vinnande i vår Push’em Poker strategi.