Betfair är en av världens mest välfyllda spelbörser och en riktig guldgruva för den som vill hitta spel på sådant som inte ingår i det traditionell svenska standardsortimentet.

Nu när allas blickar har varit riktade mot presidentvalet i USA vill vi passa på att tipsa om att Betfair inte bara erbjuder spel på en lång rad sporter som är stora i USA utan dessutom ger dig 20% bonus på alla vinnande kombispel på utvald amerikansk sport till oddset 6,0 eller mer.

Det amerikanska sporter som Betfair har valt ut till kampanjen är dessa:

  • Baseball
  • Amerikansk fotboll
  • NHL-ishockey
  • NBA-basket

Vinner du ett kombispel med oddset 6,0 eller mer på någon av ovanstående sporter får du alltså 20% extra i vinst, och du kan få upp till 2 000 kronor i bonus per dag.

Om någon av de matcher du väljer senareläggs eller ställs in, så att oddset för ditt kombispel sjunker ned till under 6,0 kan du inte få någon bonus.

Om du satsar på mer än en samling resultat i samma kombispel (t.ex. en femling, fyrling, trippel, dubbel och singel), får du endast bonus på de matcher du tippat rätt på det största kombispelet. I det uppräknade exemplet skulle du alltså endast få bonus på femligen eftersom det är det största kombispelet.

För att delta i kampanjen måste du gå till erbjudandesidan hos Betfair och anmäla dig innan du gör dina vad.

Tips!

Just nu kör Befair en tävling där du kan vinna upp till 5 000 kronor. Din uppgift är att gissa rätt på det totala antalet poäng i Betfairs utvalda matcher i NBA och Euroleague. Klicka dig vidare till Betfair för att få veta mer. Här är en riktig guldchans för dig som är lite mer insatt och intresserad av basket än genomsnittssvensken.