En fjärdedel av Premier League är redan spelad och Manchester City är laget som lagt beslag på taktpinnen och än så länge har man inte visat några som helst tecken på att släppa den vidare. Denna helg reser man till Birminghamområdet för ett möte med West Bromwich, Betfair slår på stort när man erbjuder alla nya spelare så mycket som 5.00 gånger insatsen på vinst för Pep Guardiolas mannar!

 

Klasskillnad på alla positioner

Det är inte mycket som talar för Tony Pulis mannar i lördagens eftermiddagsmatch. Inte en seger på drygt två månader och ett spel som ser ytterst begränsat ut när man ska föra matcher. Ska man se något postitivt inför lördagens match så är det att man kan koncentrera sig på det man är allra bäst på, nämligen att sjunka djupt och invänta rätt omställningslägen, fasta situationer med mera.

Pep Guardiola har verkligen lyckats få fart på Manchester City denna säsong, även om man än så länge inte ställts på något vidare prov. Mot Napoli i Champions League gick man snabbt upp till en 2-0 ledning, efter det släppte man in motståndarna i matchen och kanske uppdagades en del frågetecken där kring hur väl man står sig mot kvalificerat motstånd. Manchester City, gäster i lördagens match kommer ifrån ett tufft matchande då man bland annat spelade en jämn och tuff match mot Wolverhampton i Ligacupen i veckan som gick, matchen gick hela vägen till straffar där man till slut lyckades vinna!

Hur som helst så är detta en match som Manchester City ska vinna 8 gånger av 10 med dagens form och när vi då erbjuds 5.00 gånger insatsen för bortasegern hos Betfair så är det inget att tveka på. Här är det insatser in som gäller, notera dock att erbjudandet endast gäller nya spelare. Så in på Betfair med en gång och se till att dryga ut spelkassan lagom till lördagkvällen!

BetFair