På måndag är det botten mot toppen som möts när ligajumbon Swansea tar emot trean Liverpool.

liverpool-boost

Jumbon Swansea har hämtat sig något från sin tunga första halva av säsongen och laget har gett sig själva hopp inför resterande halva genom att visa upp en fin form sina fem senaste matcher. På dessa har laget från Wales endast förlorat en enda match när de förlorade med 2-0 mot Spurs. Bortsett från den har de vitklädda haft en fin start på 2018 med två segrar och två oavgjorda. Senaste matchen vanns mot Championship-ledarna Wolverhampton med 2-1 i FA-cupen efter ett grymt solomål av Jordan Ayew.

Nya tränaren Carlos Carvalhal kan ta åt sig mycket av äran för den fina formen då han sedan sin ankomst hos den Wales-baserade klubben i december lyckats väcka laget igen. Att de ska lyckas få med sig någon poäng i kommande match mot Liverpool är nog däremot lite för mycket begärt för den gode portugisen som med största sannolikhet får inrikta sig på att försöka hålla ner siffrorna istället.

Swansea får klara sig utan skadade högerbacken Angel Rangel medans Tammy Abraham, Renato Sanches och Mike van der Hoorn är tveksamma till start.

Liverpool obesegrade i 18 matcher

Jürgen Klopp kan även han glädjas åt en fin form. Han har fått se sitt lag gå förlustfria hela 18 matcher i rad (varav 13 vunna) inför denna match och livet är förmodligen inte jättejobbigt för den passionerade huvudtränaren för tillfället. Givetvis förväntar han sig att förlänga sviten ytterligare genom att ta en komfortabel bortaseger på måndagskvällen och ska man vara helt krass är allt annat än en seger här oacceptabelt. Med en sprudlande offensiv lett av Mohamed Salah (18 mål hittills i ligan) och en förstärkt defensiv i form av nyförvärvet Virgil van Dijk ska det oerhört mycket till att de förlorar här. Saknaden av brassen Philippe Coutinho verkar inte ha varit långvarig då laget fortsatt gå framåt som en ångvält även utan hans närvaro. Senast satte de rödklädda stopp för Manchester Citys oslagbara svit genom att kamma hem vinsten efter en helt galen match som slutade 4-3.

Nathaniel Clyne och Adam Bogdan missar matchen på grund av skada och Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Daniel Sturridge och Alberto Moreno är alla tveksamma till att delta i denna match, dock har de två förstnämna kunnat träna för fullt i veckan.

Spela med helt sinnessjuka odds på matchen hos Betfair!

Inför denna match har Betfair ordnat med ett helgrymt välkomsterbjudande. Du får som ny medlem ta del utav ett boostat odds på hela 8.0(!) på Liverpool-vinst. Detta är en chans du inte vill missa, så bli medlem direkt! Följ dessa enkla steg för att ta ut dina boostade odds:

  • Skapa ett konto med kampanjkoden ZFBMAE och placera ett spel på att Liverpool vinner (max 50 kronor)
  • Om Liverpool vinner får du din insats i kontanter och resterande belopp går upp till det förhöjda oddset som gratisspel.