888poker-mac888 Poker är på väg att lansera en nedladdningsbar pokerklient som fungerar ihop med operativsystemet Mac OS, och ber nu pokervärlden om hjälp med betatestningen.

”It gives me great pleasure to announce that the wait is over! We now have a beta version of the 888poker software available for Mac users and want you to be the first to experience it. Go download the beta version here and let us know what you think: https://www.googledrive.com/host/0B45iirRpnmS-cnJjMUh4RjEtZGM/defaultMac.htm,” skriver en representant för 888 Poker i det välkända pokerforumet Two Plus Two.

888 Poker har sedan länge en nedladdningsbar pokerklient som endast fungerar ihop med Windows, vilket innebär att Mac-användare har fått nöja sig med att antingen spela direkt i webbläsaren eller skapa en Windows-miljö i sin Mac. Att 888 Poker nu släpper en nedladdningsbar pokerklient även för Mac innebär inte att de kommer att ta bort möjligheten att spela direkt i webbläsaren, utan den kommer att finnas kvar för alla.

För att få veta mer, gör ett besök hos 888 Poker!

888 Poker sällar sig nu till en växande skara pokerrum på nätet som erbjuder nedladdningsbara pokerklienter för Mac. I gruppen ingår bland annat Full Tilt Poker, som började betatesta sin Mac-klient 2005, och PokerStars som släppte sin första nedladdningsbara klient för Mac i september 2008. PokerStars meddelade för övrigt alldeles nyligen att de ligger i startgroparna för att lansera ny version som kommer att använda sig av Apples Cocoa API. Även PartyPoker har en Mac-klient tillgänglig för nedladdning.