Bet365Fotbollsligorna runtom i Europa börjar sakta men säkert sparkas igång och vi har en mycket spännande säsong framför oss. Redan i helgen kan vi bevittna öppningen av bland annat holländska Eredivisie och engelska The Championship, två ligor just under de allra största. Spela på samtliga matcher hos Bet365, världens största sportsbook. Spela live eller pre-game och ta del av odds som du inte hittar någon annanstans.

Resan mot Premier League

En ny lång säsong av The Championship ska till att starta. Redan igår spelade Fulham mot nyss nedflyttade storklubben Newcastle men det är idag de flesta lagen gör sina premiärmatcher. 46 matcher ska spelas innan vi vet vem som tar steget upp till en av de tuffaste ligorna, Premier League.

Newcastle                         1.53

Aston Villa                        3.50

Norwich                            3.75

Derby                               4.00

Brighton                           4.50

Oddsen är hämtade ifrån Bet365 och visar chansen till uppflyttning för de angivna lagen. På förhand ser Newcastle ut att bli svårstoppade, man besitter helt klart seriens på pappret starkaste trupp och siktar på att ta sig tillbaka till finrummet med en gång.

The Championship tillhör en av de tuffaste ligorna, mängder av matcher och kampen om Premier League-platserna gör ligan unik. På Bet365 erbjuder man spel på samtliga matcher, vare sig du väljer att spela live eller pre-game. Som ny spelare kan du ta del av en bonus på 100% upp till 500 kronor, gäller på din första insättning. Sätt in 50 kronor eller mer för att krediteras din bonus som kommer att finnas klar att spela för med en gång!