bet365-marchmadness

Bet365 finns allting du kan önska dig inom spel, poker och sport! Vad du än kan tänkas föredra så kommer du hitta det. Inte nog med det utan du kommer också ha möjlighet att ta del av oslagbara kampanjer, erbjudanden med mera.

Mängder av uppdrag – Grymma vinster

Det är mars mani på Bet365 och du kan ta fördel av detta genom att delta i den senaste kampanjen och ta chansen att vinna priser för över €100.000! Tävlingen pågår ända fram till den 27 mars och det är inte svårare än att genomföra uppdrag på deras pokerklient för att belönas med några utav alla fantastiska priser.

Nya uppdrag dyker upp varje vecka genom hela mars så du kommer garanterat att hitta något som passar just dig. Allt ifrån att spela ett visst antal händer, till att vinna på ett särskilt bord kan komma att ge dig biljetter in till exklusiva turneringar. Det är sedan på dessa turneringar som du har chansen att vinna grymma prispotter, så mycket som €6000 kan ligga i potten på några utav alla turneringar.

Klicka in på Bet365 för att se en fullständig lista över samtliga uppdrag och belöningar, sen är det bara att påbörja din jakt mot de allra mest prestigefyllda turneringarna. På hemsidan kan du även hålla koll på vilken vecka de olika uppdragen gäller, samt all övrig information du kan tänkas behöva veta för att ta del av denna grymma kampanj.

€100 till nya kunder på Bet365 Poker

Du har väl inte heller missat att du som ny kund hos Bet365 Poker får en insättningsbonus på otroliga 100% upp till €100. Du kan alltså dubbla din spelkassa innan de första korten ens har delats ut! Du får också turnerings-tokens till ett värde av totalt €5, det är bara att registrera sig och börja tävla i alla möjliga turneringar som ligger ute.