Bet365 Poker känner sig mycket generösa denna jul och kommer att dela ut vinster för över $100 000 under sin Xmas Giveaway som pågår den 1-27 december 2012.

Varje dag kommer över 200 spelare att få ta emot kontantpriser, och i julklappssäcken för Bet365 Poker Xmas Giveaway 2012 ligger även iPhones och iPads. Den 28 december hålls dessutom en specialutlottning där tre stycken bilar av kultmärket Mini kommer att delas ut!

Delta i Bet365 Poker Xmas Giveaway

Varje gång du samlar ihop 15 Merit Points under tävlingsperioden får du en lott till dragningen. Varje dag sker en ny dragning och du kan ha flera lotter med i samma dragning, något som ökar chansen för att någon av just dina lotter ska dras.

Du samlar Merit Points genom att spela för riktiga pengar vid kontantborden, delta i Sit & Go:s och köpa in dig till schemalagda turneringar. Man behöver inte vara någon storspelare för att få ihop 15 Merit Points, så det här är en kampanj som passar alla.

Om du har minst 15 lotter med i en dragning och inte vinner någon av de reguljära vinsterna får du ett hemligt tröstpris. Så snart du har samlat ihop 15 lotter till en dragning är du alltså garanterad en vinst.

Vinn en bil!

Den 28 december hålls en särskild dragning där tre stycken bilar av modell MINI First kommer att lottas ut. Denna dragning är öppen för alla pokerspelare som samlat ihop minst 500 lotter totalt under tävlingsperioden. Om du har kvalificerat dig deltar du med alla dina lotter och det finns inte någon övre gräns för hur många du kan ha med i tävlingen.

Gå vidare till Bet365 Poker för att få veta mer och anmäla dig till $100 000 Xmas Giveaway!