Bet365:s tidigare erbjudanden om riskfria vad blev extremt populära och nu utökar Bet365 genom att inte knyta erbjudandet till en specifik match utan göra det gällande för samtliga 16 matcher i Champions League den här veckan.

För att kunna utnyttja erbjudandet måste du göra ett vad på någon av de 16 matcherna innan matchen startar, och sedan göra ytterligare ytterligare ett vad under pågående match (livebetting). Vaden behöver inte göras på samma match, det räcker med att de hör till Champions League Matchday 4.

Om ditt vad under pågående match förlorar får du pengarna tillbaka på det, upp till värdet av det vad du gjorde innan matchen startade, dock maximalt 250 kronor. (Om du gjorde flera vad är det det största som räknas.)

Som alltid hos Bet365 finns det massor av olika spelmöjligheter att välja mellan, inklusive cirka 70 liveoddsmarknader som finns tillgängliga under fotbollsmatcherna. Du kan till exempel satsa dina pengar på nästa mål, totalt antal hörnor, antal mål i matchen, halvtidsresultat, med mera.

Klicka dig vidare till Bet365 för att få veta mer om hur du kan göra ett riskfritt vad på Champions League!