Många bingofans gillar slots (dvs enarmade banditer) precis lika mycket som bingo och därför har bet365 bingo lanserat en Slotsklubb för Bingo där du belönas för ditt spelande. Beroende på hur mycket du spelar kan du få kontantpriser på upp till 28 000 kr varje månad.

Klubben ger dig möjligheten att njuta av dina favoritslots ännu mer, samtidigt som du spelar om riktigt bra kontantpriser. Allt du behöver göra är att tjäna lojalitetspoäng medan du spelar slots. Sikta på att träffa en viss nivå av lojalitetspoäng under så många dagar som möjligt under en kalendermånad och du kan belönas med ett kontantpris, upp till 28.130 kr finns tillgängligt varje månad.

Utöver detta erbjuder bet365 Slotsklubbens uppdubblingsdag. Detta innebär att samtliga lojalitetspoäng som tjänats på en tisdag räknas för två dagar i Slotsklubben, vilket ger dig en bättre chans till större kontantpriser.

Slotsklubben är öppen för samtliga guld- och silvermedlemmar i bet365:s VIP-klubb. Detta ger dig ett antal fina förmåner så som speciella erbjudanden, ökade bonusar samt ett urval av bra Gratisbingo. Din nivå inom VIP-klubben baseras på det antal lojalitetspoäng du tjänar under varje enskild månad som en del av bet365:s Lojalitetsprogram.