bet365, ett av världens ledande vadslagningsföretag online, presenterar lanseringen av sitt helt nya bingorum på Internet.

De som uppskattar spel online kan njuta av en mängd olika bingospel hos bet365 som drivs av Virtue Fusion, en av världens ledande mjukvaruleverantör för onlinebingo. Spelen inkluderar 90-bollsbingo med brittisk och spansk version samt 75-bollsbingo, delbrickor börjar på endast 12 öre.

Spelare kan direkt prova på Bingo på bet365 med en gratisbonus på 100 kronor helt utan insättningskrav och det finns spel tillgängliga dygnet runt. Spelare kan även ta en snurr på sina favoritspelautomater och casinospel, så som Ladies Leisure, Cleopatra’s Chest och Crystal Balls.

Steve Ibberson som är Managing Director – Gaming på bet365 säger följande; ”Vi är alla väldigt exalterade över ankomsten av Bingo på bet365. Med 200% gratis bonus på första insättningen upp till 2000 kronor plus en 50% insättningsbonus på alla efterföljande insättningar är vi övertygade om att de som spelar bingo på bet365 kommer att få njuta av den mest underhållande och belönande onlinebingon som finns tillgänglig idag, dessutom tillkommer en bingo-community som är en av de allra vänligaste.”

För att ge spelarna ännu bättre värde kommer Bingo på bet365 även att erbjuda regelbundna kampanjer så som Penny Bingo, BOGOF (köp en och få en gratis), chat-spel och bonusjackpotspel. Varje bingoprispott är garanterad för att säkerställa en oslagbar underhållning.bet365 lanserar nytt bingorum online