resultattavla 0-0Att få pengarna tillbaka vid ett av de vanligaste resultaten är en riktigt bra deal för en spelare. Detta är vad spelbolaget bet365 erbjuder under hela EM fram tills finalen den 1 juli.

Det har dragit ihop sig till utslagning i EM 2012 och som vanligt är jämna matcher att räkna med – hur många målsnåla matcher som gått till förlängning och straffar minns vi inte från föregående EM (om du inte minns hittar du en del intressant statistik i denna artikel)?

Under dessa förhållanden börjar det bli läge att utnyttja erbjudandet bet365 haft under hela EM-slutspelet, vilket ger dig pengarna tillbaka vid 0-0. Det du ska tänka på är att pengarna-tillbaka-garantin gäller för spel på någon av dessa marknader:

  • Första målgörare
  • Sista målgörare
  • Målgörare i matchen
  • Havtid/Fulltid
  • Alla marknader för Rätt resultat
  • Alla Scorecastmarknader

I övrigt är det inga speciella villkor, de pengar du får tillbaka är fullt disponibla som dina övriga pengar på kontot, har du inget konto kan du bli medlem på bet365 här.

Med tanke på omständigheterna hur det brukar se ut är att spela på Halvtid/Fulltid ihop med 0-0 garantin en intressant möjlighet. Till exempel är Tyskland stora favoriter mot Grekland och att då lägga spelen Tyskland-Tyskland samt Oavgjort-Tyskland med pengarna tillbaka på 0-0 utifall Tyskland inte spräcker nollan är ett mycket attraktivt spel. Särskilt med tanke på att oddsen hos bet365 är bra redan från början.

Du behöver inte göra något extra för att ha tillgång till 0-0 garantin och oddsen i övrigt försämras så klart inte för spelet innefattas av möjligheten till pengarna tillbaka.