bet365Bet365 fortsätter sin enormt populära kampanj som ger tippare pengarna tillbaka på förlorade spel när fotbollsmatcher blir helt mållösa. Detta innebär att du kan ha nytta av kampanjen när du satsar på kvalmatcherna till VM i fotboll 2014. Redan den 4 juni kommer bland annat Japan – Australien att avgöras.

”Kampanjen 0-0 pengarna tillbaka gäller för samtliga matcher, världen över och hela året. Detta är endast ett av ett omfattande utbud av fantastiska erbjudanden som finns tillgängliga hos bet365: den bästa platsen för dig som gillar att spela på fotboll,” skriver Bet365 i ett pressmeddelande.

För att omfattas av kampanjen måste du spela innan matchstart, livebetting ingår alltså inte. Det är satsningar på Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast som kan ge pengarna tillbaka. Slutar matchen 0-0 får du insatsen tillbaka för samtliga förlorade spel.

Nästa match i VM-kvalet för Sveriges del kommer att äga rum den 7 juni då svenskarna möter det österrikiska laget i Wien. Hos Bet365 tror man att Österrike kommer att vinna och har gett dem segeroddset 2,40 medan segeroddset för Sverige ligger på 2,88.

Efter besöket i Wien väntar en match på hemmaplan där Sverige möter Färöarna i Solna den 11 juni. Här är Sverige en extremt stor favorit som bara ger 1,05 pengarna vid vinst, medan Färöarna har fått segeroddset 23,00.

För att se en lista över samtliga kvalmatcher, samt vilka odds som erbjuds av Bet365, Betfair, Betsson, NordicBet, med flera, gör ett besök på vår specialsida för Fotbolls-VM 2014.

Mer information om kampanjen pengarna tillbaka vid 0-0 hittar du hos Bet365.