Bet24 Poker presenterar en helt ny spelupplevelse efter att dess mjukvara/pokerklient blivit uppgraderad. Den nya tjänsten beskrivs av spelleverantören som banbrytande och med potential att bli marknadsledande.

Pokernätverket Ongame, som Bet24 är en del av, har utvecklat den nya P5 klienten under två år. Och nu äntligen har nätverket fått den efterlängtade uppgraderingen. Tjänsten är primärt utvecklad i Flash, vilket gör spelupplevelsen mer levande än vid en traditionell pokerklient.

”Vi har mycket stora förväntningar på den nya pokerklienten. Vi har väntat länge, men nu ser vi att det var väntan värt. Det här kommer att förändra våra kunders spelupplevelse och förhållning till onlinepoker. Utöver att det är en tekniskt nyskapande produkt så är det ett helt nytt sätt att skapa pokermjukvara, säger Chris Dahl, pokermanager hos Bet24”

P5 i dess första version 1.0 saknar några vanliga funktioner, men i gengäld så tillkommer ett långt antal nya funktioner och möjligheter. Bland annat introduceras en nedladdningsbar version till Mac, alternativet att välja sina pokerbord direkt från lobbyn i en användarvänlig förhandsvisning samt att kunna justera storleken på fönster. Pokerturneringar med ”ante” är ett exempel på funktioner som kommer att bidra till en bättre spelupplevelse.

”Utöver den nya spännande designen så finns det ett antal fundamentala teknikförändringar som gör att denna pokerklient skiljer sig markant från marknaden i övrigt. Hela produkten är dynamisk och kunden kan t.ex ändra på de olika fönstrens storlek. Stabiliteten är nu också betydligt högre vilket gör att tekniska problem begränsas till ett minimum. I den första versionen saknas några funktioner, men jag kan garantera att produkten mycket snart kommer att tillhöra marknadens bästa, avslutar Chris Dahl”

Bet24 Poker är en del av Ongame, ett av världens största pokernätverk, där uppemot 45 000 spelare kan vistas samtidigt.