Bet Survivor juniComeOn har dammat av sin gamla hederliga Bet Survivor-kampanj och nu i juni erbjuds vi spelare tre chanser att lägga beslag på rejäla prispengar i kontanter. Konceptet är okomplicerat – spela varje dag under kampanjperioden för att få en del av den totala prispotten. Den här gången arrangerar ComeOn tre upplagor av Bet Survivor och du kan delta i valfritt antal av dem. Nedan presenterar vi allt du behöver veta om denna klart unika oddskampanj.

Bet Survivor 1

Bet Survivor 1 är den upplaga av kampanjen som är mest penningstinn, men också den som kräver mest i form av spelande.

Det första steget för att delta är att placera ett kvalificerat spel 5-6 juni. För att ett spel ska räknas ska oddset vara på minst 2.00 och insatsen uppgå till minst 100 kr. Nästa steg är att spela på odds enligt samma villkor varje dag mellan den 7-28 juni. Om du ”överlever” hela spelperioden får du en del av 450 000 kr utbetalad som riktiga pengar till ditt spelkonto.

Notera att du, om du klarar av hela Bet Survivor 1 får en del av vinstpotterna även för Bet Survivor 2 respektive 3.

Bet Survivor 2

Om du känner att du inte kommer att kunna placera ett kvalificerat spel varje dag under sammanlagt 23 dagar kan du i stället koncentrera dig på Bet Survivor 2. För att delta i denna omgång ska du placera ett kvalificerat spel mellan den 8-13 juni och därefter spela varje dag mellan 14-28 juni.

Överlever du hela Bet Survivor 2 får du även del av vinstpotten för Bet Survivor 3.

Bet Survivor 3

Bet Survivor 3 är den upplaga av erbjudandet som är enklast att klara av. Placera ett kvalificerat spel mellan den 15-20 juni och spela därefter varje dag från och med den 21:a juni till och med den 28:e juni för att vinna en del av 100 000 kr.