Bet Survivor ComeOnOm du vill vara med och tävla om 20 000 euro i april är Bet Survivor kampanjen du ska kika närmare på. Det är inte första gången ComeOn arrangerar konceptet Bet Survivor, men det är första gången prispotten är så pass hög.

Namnet på kampanjen skvallrar ganska bra om vad tävlingen handlar om. Du måste helt enkelt ”överleva” hela kampanjen för att få vara med och dela på prispengarna. Du överlever genom att följa nedan regler.

Spela varje dag

För att vara med i kampanjen under hela månaden måste du rivstarta med att placera minst ett kvalificerande spel minst en av de första tre dagarna på kampanjen (3-5 april). Ett kvalificerande spel är ett spel med en insats på minst 10 euro till ett odds på minst 2.00. Genom att placera detta spel kommer du automatiskt med i tävlingen. Du behöver alltså inte anmäla dig i särskild ordning.

Nästa steg är att placera minst ett kvalificerande spel den 6 april. Sedan gäller det att hålla uppe tempot under resterande dagar under april. För att vara kvar i tävlingen måste du nämligen spela varje dag. Under resterande 24 dagar gäller samma krav som tidigare. Oddset måste vara på minst 2.00 gånger pengarna och insatsen minst 10 euro. Viktigt att komma ihåg är att kravet på 10 euro i insats gäller per ”bet”, vilket enligt ComeOns regelverk är ett odds. Om du till exempel spelar en trippel måste du satsa minst 30 euro.

Vinnarna delar på prispotten

De spelare som har lyckats med konststycket att överleva hela kampanjperioden får dela på prispotten på 20 000 euro. Om det till exempel är 10 spelare kvar får dessa spelare 2000 euro var. Om det i stället är 100 spelare kvar i leken när kampanjen avslutas den 30 april får dessa spelare 200 euro var. Vinstpengarna krediteras som riktiga pengar utan omsättningskrav.

Sammanfattning

För att tävla om prispengarna ska du placera minst ett kvalificerande spel antingen 3:e, 4:e eller 5:e april. Självklart kan du spela alla dagar om du vill. Den 6 april börjar sedan överlevnadsfasen under vilken det gäller att spela varje dag. Hänger du med fram till den 30 april är du garanterad en del av prispotten.