Best BingoTrött på ditt gamla jag? Sugen på något nytt? Möt våren med en ny look! I mars har du chansen att vinna en makeover i bingon. En makeover värd tiotusen kronor går till den som spelat mest bingo. Samma pris vinner även den som spelat mest på de övriga spelen. Tävlingen går mellan den 28 feb. till den 28 mars. Det är värdet på köpta bingobrickor och omsättningen på övriga spel i perioden som avgör vem som vinner. St Minver tar ut vinnarna och beslutet kan inte överklagas.

Du kan också vinna biljetter till finalen i Melodifestivalen i Globen den 15:e mars. Spela för minst 200 kronor så får du Linda Bengtzings schlagerlåt.

Veckans kampanj på Best Bingo är en handmanikyr till ett värde av 2000 kr. Allt du behöver göra för att kunna vinna är att sätta in minst 100 kr och köpa bingo brickor för minst 50 kr och spela på övriga spel för minst 50 kr mellan den 6:e och 12:e mars, så är du med i utlottningen av en manikyr. Insättningar och spel måste ske i perioden för att räknas.

100% i insättningsbonus
Alla nya spelare välkomnas med en insättningsbonus som är lika stor som deras första insättning, ända upp till 1.250 SEK. Insättningsbonusen sätts in automatiskt på ditt bonuskonto efter att du har gjort din första insättning.