Expekt

Vi rundar av helgen med ännu fler landskamper ifrån VM-kvalet. Dagens utbud bjuder på en hel del intressanta matcher där vi bland annat får se Belgien ta emot Estland i vad som ska vara en säker vinst för belgarna. Utöver det så får vi se Sveriges VM-kvalmotståndare Nederländerna möta Luxemburg, vågar vi hoppas på en skräll? Bästa spelen på VM-kvalet hittar du hos Expekt, både pre-game och live!

 

Belgien – Estland | Avspark 20.45

Tre segrar av tre möjliga och en målskillnad på 13:0, där har ni Belgiens facit så här långt i VM-kvalet. Roberto Martinez kunde knappast ha önskat sig en bättre start på sitt uppdrag som förbundskapten. Bland segrarna man radat upp så är det främst den mot Bosnien med 4–0 i oktober sticker ut där man verkligen visade vilken potential man besitter i truppen. Det är inte många landslag i världen som kan mönstra en elva beståendes av spelare som Kevin de Bruyne, Eden Hazard och Romelu Lukaku.

Det är inte inget snack om att Belgien är de stora favoriterna i kvällens möte med Estland. Allt annat än en seger för The Red Devils vore en skräll och en stor missräkning för Roberto Martinez. Som sig bör så är oddsen mycket låga på en seger för Belgien (1.05) medans den som prickar in Estland (30.00) kan skratta sig lycklig för en lång tid framöver.

På Expekt kan du spela på alla VM-kvalmatcher till marknadens hetaste odds. Livespel erbjuds på samtliga matcher för att ge dig den extra spänningen som du eftersöker!