Nu har NordicBet släppt sin nya livebetting med ett nytt utseende, möjligheten att spela på flera matcher samtidigt samt ett helt nytt Gamecenter.

I NordicBets nya LiveBet går det att följa flera sportevenemang samtidigt och spela på dem, medan Gamecenter kommer att innehålla aktuella nyheter gällande de olika lagens laguppställningar och statistik från över 20 ligor.

Ken Dipple, chef för NordicBets Sportsbook:

-”NordicBet har och kommer att göra betydande investeringar i utvecklingen av vår livebetting-produkt för att ytterligare förbättra kundupplevelsen, som att tillhandahålla funktioner vilka gör att kunderna helt kan anpassa den nya LiveBet-sidan och visningen av livestreaming. Vi strävar efter att vara 100 procent kundfokuserade och har lagt till många nya fuktioner som det nya Gamecenter som kommer att ge extra innehåll kring lagen, statistik och kommentarer. Vi känner att vi utvecklat en innovativ produkt som inte bara kommer att hålla våra befintliga kunder engagerade, men som även hjälper oss att attrahera nya användare och som samtidigt håller oss ett steg före konkurrenterna eftersom många av de nya funktionerna är unika för NordicBet och inte kan hittas någon annanstans.”

Tester och undersökningar gjorda med spelare pekar på att den nya LiveBet-sidan är mycket snabbare och renare än den tidigare och kundupplevelsen är klart förbättrad.

För att fira lanseringen erbjuder NordicBet en serie av kampanjer med start den 19 december och med fortsättning året ut.

OBS! Missa inte att vi som enda spelportal i Sverige kan erbjuda en unik bonus för nya kunder hos NordicBet – du får ett riskfritt spel på 500 kr utöver den vanliga bonusen om du registrerar dig via denna länk innan den 19:e december!