MrGreen battle of maltaSnart smäller det på den soliga medelhavsön Malta när spelare från halva världen dyker upp för att göra upp om stora pengar i blackjack-turneringar. Mr Green finns på plats och man kommer att hålla i en turnering som är exklusiv för de egna spelarna. Fyra spelare kommer att bli inbjudna till Malta för att delta i både en lukrativ blackjack-turnering och riktigt festfyllda och fartfyllda aktiviteter.

Spela blackjack – samla poäng

Idén med kampanjen är enkel. Om du spelar blackjack på Mr Green (valfritt/valfria spel) under kampanjperioden (fram till och med den 25 oktober) får du poäng. De tre spelare som lyckas få ihop flest antal poäng kommer att få följa med till Malta. Den fjärde spelaren då? Jo, den fjärde spelaren lottas fram bland de spelare som har deltagit i kampanjen.

Du behöver inte anmäla dig i särskild ordning för att börja kämpa om platserna till Battle of Malta, men det gäller att du spelar minst 20 betalade spelomgångar.

Prispaket med allt betalt

Mr Green bjuder de vinnande spelarna på ett prispaket som inkluderar allt. Det enda Mr Green inte styr upp är flyg och transfers. Emellertid får de fyra vinnarna 2500 kr vardera rakt in på kontot som ska användas för resekostnaderna.

I varje paket ingår bland annat:
2500 kr för resan
5 hotellnätter på femstjärniga Hilton Hotel
Inträdesbiljetter till diverse VIP-evenemang
Buy-in till blackjack-turneringen
I blackjack-turneringen spelar de fyra deltagarna om en pott på totalt 40 000 kr. De tre som placerar sig bäst i utslagstävlingen blir belönade med kontanter och förstapriset är 25 000 kr.