bet365Serie A, den passionerade ligan med de mest hängivna supportrarna. De senaste fem åren har det varit total dominans ifrån ett lag. Juventus har visat att man tillhör Europas allra bästa genom att fullständigt pulverisera motståndet i Italien och man kan nu ta sin sjätte raka ligatitel. Ligan ska dock inte ses som avgjord då där är många heta lag som jagar där bakom. Roma, Napoli, Inter och Milan är alla potentiella hot och vi kan se fram emot en mycket spännande säsong av den italienska ligafotbollen. Spela på Serie A hos Bet365, världens största sportsbook!

 

Juventus klara favoriter

Det är inget snack om saken, Juventus är och ska med all rätt vara solklara favoriter till att plocka hem årets upplaga av Serie A. Ifrån föregående säsong så har man istället för att tappa spelare, förstärkt laget än mer och på pappret ser det mycket svårt ut för de andra lagen att komma före Turinlaget.

Förra årets utmanare Napoli och Roma måste verkligen prestera något alldeles extra om det ska räcka hela vägen. Det som kan vara till utmanarnas fördel är att Juventus denna säsong på riktigt vill vara med och utmana om Champions League-titeln, kanske kan det hårda matchandet slita på laget ifrån Turin.

Oddsen nedan är hämtade ifrån Bet365

Vinnare, Serie A 2016/17

Juventus                              1.57

Roma                                    6.00

Napoli                                  8.00

Inter                                      15.00