CaliberBingo kör just nu en unik kampanj som är deras bästa erbjudande någonsin till nya kunder: gratis pengar att spela för, en stor bonus vid första insättning och ett presentkort värt 200kr. Ett perfekt tillfälle att prova på en av nätets bästa bingosajter.

Sammanfattningsvis får du som ny kund just nu:

  • 50 kr helt gratis att spela för, ingen insättning krävs
  • 200% bonus vid första insättning om minst 200 kr
  • Spela du för minst 200 kr så får du dessutom ett 200 kr Superpresentkort hos Presentkorttorget

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Villkor
Samtliga bonusar tilldelas endast nya spelare som inte tidigare har eller har haft spelkonto hos CaliberBingo. 200% bonus gäller på första insättning om upp till 1000 kr (maxbonus 2000kr). Alla bonuspengar måste omsättas 10 gånger på bingo / 20 gånger på spelautomater innan de kan tas ut. Superpresentkortet tillgodoräknas spelare som satt in och spelat för minst 200kr (insatta av spelare, inte bonuspengar) innan  31 Mars 2012. Spelare får presentkortet hemskickat per automatik följande kalendermånad.

Om CaliberBingo
CaliberBingo är en utmärkt bingosajt med trevliga bingovärdar/värdinnor och erbjuder gratis spel 4 gånger i timmen med chansen att vinna riktiga pengar. De har också Bingo Direkt, där du blir underhållen via livestreamad video i direktsändning av bingovärdarna. Gillar du att spela andra spel så finns också roulette, blackjack, keno, videopoker samt en hel del enarmade banditer.