bingominneSvenska Spel Bingo har nu avslutat sin tävling Bästa Bingominnet och utsett tio vinnare som alla belönas med varsitt presentkort hos Bagaren och Kocken värt 2 500 kronor.

Tävlingen gick ut på att dela med sig av sitt bästa bingominne, och en jury har nu valt ut de tio vinnande bidragen. Totalt deltog över 300 personer i tävlingen.

Nyfiken på vilka tävlingar som just nu pågår hos Svenska Spel Bingo? Vi kan tipsa om att det bland annat finns en där det går att vinna mycket väl tilltagna resepresentkort. Vart skulle du åka om du vann? Gå vidare till Svenska Spel Bingo för att läsa mer om tävlingen SemesterBingo där presentkort värda sammanlagt 275 000 kronor kommer att delas ut.

Dessa är de tio vinnande bingominnena

  • Wilhelm P – ”Vann på bingo på en ishockeymatch på slutet av sextiotalet. Man spelade bingo mellan period 2 och 3 VIK o Brynäs spelade och det var massvis med folk i ishallen och alla applåderade när jag vann.”
  • Magnus L – ”För några år sedan vann jag en resa till Barcelona med svenska spels Bingosida. Resan var såklart fantastisk, men framför allt så fann jag nya vänner för livet som jag har kontakt med varje vecka!! :)”
  • Gunilla E – ”För några år sedan var det en stor jackpot. Min man o jag spelade bricka efter bricka. Så tog vi en tur med hunden och på vägen fantiserade vi vad vi skulle köpa om vi vann.  Jippi 567 000 kr och det blev husbil”
  • Lisbeth S – ”Det var när jag upptäckte att det fanns bingospel på svenska spel. Jag bröt benet i februari i år, och har legat hemma med gipsat ben och lång rehab tid. Tusen tack för ni finns.  100 % Nöje Kram Lisbeth”
  • Pär L – ”Det var när jag fick vara med på julbordet på Casinot i Sundsvall 2011. Riktigt trevlig kväll med god mat o bra underhållning. Träffade också en ny bekantskap som jag håller kontakt med ännu.”
  • Moa T – ”När jag var liten och var på bilbingo med mina föräldrar. Man fick sitta i bilen och spela bingo, och tuta när man fick bingo. Och vi öppnade bakluckan och satt där och fikade sen, och det var roligt!”
  • Christian S – ”Det var när gumman vann 3 spel + Jackpoten på rocken för några år sedan. Hon slet tag i tvätten som hängde på tork och tog ett lakan och for omkring i vår lägenhet som stålmannen. Fattades bara kameran.”
  • Erik N – ”VAR, HUR, NÄR? Det var på Svenska spel jag blev kär, ”Chatten” blev min stora lycka En ”BINGOVINST” i arla morgonstund blev en resa till Östersund, Vid Storsjöns strand vi slöt vårt förbund.”
  • Jessica J – ”Inte mycket pengar på kontot fanns kvar – när jag prövade BINGO på Svenska Spel några dagar, ett par satsade tior och spänningen steg – efter en liten ”jackpot” jag tackade och neg… :D”
  • Torsten R – ”Spelade på Lotto! 20kr kvar på spelkonto, slänger in detta på ett bingospel stängde datorn och glömde bort det. 2 dagar senare loggar in och vunnit jackpott på ca 24000 kr Vem glömmer detta?”

För att delta i nästa bingotävling och ha chans att vinna presentkort på en semesterresa, gå vidare till Svenska Spel Bingo.