Ikväll är det dags för fjärde El Classico inom loppet av knappt 3 veckor och vi kan med största sannolikhet vänta oss en stentuff match. Jag har hittat ett mycket bra spel i matchen och kliver in hårt!

Barcelona – Real Madrid
Mitt tips: Antal kort i matchen: Handicap – Real Madrid -1
Odds: 1.70 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.45

För att tydliggöra mitt spel: Det är som när man spelar 1X2-Handikapp, Spelet går in om Real Madrid får 2 kort eller fler än vad Barcelona får.

Det har varit tre raka minst sagt stentuffa El Classico och nu väntar fjärde och sista. Här nedan ser ni facit för antal kort i matcherna:

16/4 – 7 gula kort och 1 rött kort.
20/4 – 8 gula kort och 1 rött kort.
27/4 – 5 gula kort och 3 röda kort.

Jag tror dagens domare kommer ta i med hårdhandskarna direkt i den här matchen för att den inte ska spåra och det kommer med största sannolikhet delas ut många kort här då det är mycket känslor inblandat. Jag väljer att spela handicapspelet på Real Madrid bara för att Barcelona är det bäst spelande laget av dessa båda. Barcelona vinner alltid bollinnehavet i sina matcher och med tanke på att Real Madrid kommer få jaga mycket boll så lär de bli frustrerade och då är det lätt att göra fula tacklingar. Att Madrid spelarna dessutom är ruskigt förbannade på Barcelonas osportsliga filmningar från förra matchen lär funka som bra tändvätska i den här matchen. Jag tror utan tvekan Barcelona kommer göra allt för att få Madrid spelarna ur balans med filmningar, efterslängar och dylikt.

Eftersom Barcelona vann den första matchen med 2-0 så är Real Madrid tvingade till att vara extremt offensiva och det kommer utan tvekan att öppna upp lagets försvar och Messi och co lär utnyttja detta. Jag tror Barcelona kommer gå till final och är inte speciellt orolig att Real Madrid ska ha något att sätta till. Men det som talar för mitt spel är att eftersom jag tror starkt på Barcelona avancemang här så lär Real Madrid spelarna surna till och de lär dra på sig onödiga varningar m.m. Det finns en extremt stor risk för övertändning hos Madrid spelarna och därför känns det här spelet mycket sunt.

Barcelona avancerar till finalen och håller sig lugna för att inte bli avstängda i finalen medan Real Madrid grinar och drar på sig onödiga varningar då det är sak samma för dem om de blir utvisade eller inte. Det är vad jag tror om matchen.