Bertil Bingo erbjuder idag upp till 1 200 kronor i vårbonus. Kampanjen gäller bara idag, så skynda dig över till Bertil Bingo för att dra nytta av detta fina vårerbjudande.

Du får 50% bonus på en insättning, upp till maximalt 1 200 kronor i bonus. Sätter du till exempel in 500 kronor får du alltså 250 kronor i vårbonus och kan fira in våren med stil hos Bertil Bingo.

Våren är verkligen i antågande nu och igår firades valborgsmässoafton med stora eldar runt om i Norden och Baltikum. Traditionen med att fira in våren med eldar sträcker sig tillbaka till förkristen tid, men kom senare att kopplas samman med det kristna helgonet Valborg som blev helgonförklarad den 1 maj. Fyrverkerier och skjutande har också starka kopplingar till detta vårfirande eftersom man ville skrämma bort rovdjur och onda makter.

Nu för tiden är vi inte så många som känner att vi måste hålla häxorna borta genom att skjuta i luften, så varför inte låta valborg blir starten på en ny trevlig bingosäsong hos Bertil Bingo istället? Förhoppningsvis kommer ditt bingokonto att växa till sig lika bra som naturen gör i maj – särskilt om du kickstartar det genom att hämta 1 200 kronor i vårbonus!