Badugi har utsetts till veckans spel hos Full Tilt Poker för veckan 6-12 maj 2013 vilket innebär massor av förmåner för dig som vill spela Badugi.

Badugi är en sorts mörkpoker som påminner om Triple Draw, men där värderingen av händerna är ungefär som när man spelar lowball. Till skillnad från till exempel Texas Hold’em och Omaha består en Badugi-hand endast av fyra kort, inte fem.

  • Den här veckan får du dubbla Full Tilt-poäng när du spelar Badugi hos Full Tilt Poker. Detta gäller både kontantbord, multibordsturneringar och Sit & Go.
  • För att gynna alla som vill spela Badugi har Full Tilt sänkt priset på Badugi-biljetter i sin butik. Biljetterna kan du använda för att köpa in dig till Badugi-kontantbord och Badugi Sit & Go:s.
  • Eftersom det är Badugi-vecka finns det massor av turneringar med fina garantipotter. De billigaste kostar bara $1,10 att köpa in sig till, så du har chans att prova på Badugi-turnering för en billig penning.
  • Den avslutande turneringen blir Big Game of the Week som har ett inköp på $109. Här uppgår garantipotten till rejäla $10 000. Big Game of the Week Badugi spelas söndagen den 12 maj.
  • Om du inte vill köpa in dig direkt till $109 Big Game of the Week kan du istället kvala in via satelliterna hos Full Tilt Poker. Satelliter finns tillgängliga från $8,70.

Det här är den perfekta veckan för att spela Badugi hos Full Tilt Poker. Gör ett besök redan idag för att få veta mer!